Denne kålsalaten med ingefær- og soyadressing passer perfekt som et friskt tilbehør til fiskegrateng. Lag den mens gratengen gjør seg selv i ovnen! Perfekt hverdagsmiddag for hele familien det, med andre ord!
Slik gjør du
Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.
Finsnitt kål og riv eple på et rivjern. Ha over i en bolle.
Finhakk ingefær og ha i en liten bolle. Ha i riseddik, sesamolje og soyasaus, og rør sammen.
Hell dressingen over salaten og topp gjerne med finhakket koriander. Server med nystekt fiskegrateng - håper det smaker!
Tip!
Denne asiatiske salaten passer perfekt til grillmaten! Prøv i stedet for en vanlig coleslaw til burgeren, eller til grillet kylling eller laks. Skikkelig smaksrikt og godt!
For en litt mer spennende servering - server kålsalaten i blader av hjertesalat.