10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Fiskepinner med julevri? Ja hvorfor ikke! Fyll wraps eller tacobåt med fiskepinner kuttet i biter med digge grønnsaker. Enkelt, godt og ikke minst sunt!
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Mens fiskepinnene er i ovnen, kutter du opp grønnsakene, og varmer opp wraps.
Kutt fiskepinnene i mindre biter. Fyll wraps med grønnsakene og fiskepinnene. Topp med koriander!
Tip!
Syltet rødkål er digg og kan lages i samme lake som til rødløk.
Du trenger:- 1 del eplecider eddik
- 2 deler sukker
- 3 deler vann
Kok opp med litt smak av jul:
- 1 stjerneanis
- Kanelstang
- Litt ingefærrot.
Ha i finsnittet rødkål og ligge i lake en times tid før servering. Holder seg lenge på glass i kjøleskap.
- Server med potetmos med kålrot!
Like mye mandelpotet og kålrot skrelles og kuttes i biter, kokes godt møre, stappes og smakes til med fløte/melk, smør, salt og pepper.
- Dipp-tips! Majones smakes til med litt søt sennep eller pølsesennep.
Ingredienser
Våre beste fiskepinner
Rødkål
Rødløk (gjerne syltet)
Mais
Agurk
Koriander
Salat
Wrap eller tacobåt