Fiskepinner med julevri

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
Fiskepinner med julevri

Fiskepinner med julevri? Ja hvorfor ikke! Fyll wraps eller tacobåt med fiskepinner kuttet i biter med digge grønnsaker. Enkelt, godt og ikke minst sunt!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Rødkål
Rødløk (gjerne syltet)
Mais
Agurk
Koriander
Salat
Wrap eller tacobåt

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Mens fiskepinnene er i ovnen, kutter du opp grønnsakene, og varmer opp wraps.

  3. Kutt fiskepinnene i mindre biter. Fyll wraps med grønnsakene og fiskepinnene. Topp med koriander!

Serveringstips

Syltet rødkål er digg og kan lages i samme lake som til rødløk.
Du trenger:

  • 1 del eplecider eddik
  • 2 deler sukker
  • 3 deler vann

Kok opp med litt smak av jul:

  • 1 stjerneanis
  • Kanelstang
  • Litt ingefærrot.

Ha i finsnittet rødkål og ligge i lake en times tid før servering. Holder seg lenge på glass i kjøleskap.

Server med potetmos med kålrot!
Like mye mandelpotet og kålrot  skrelles og kuttes i biter, kokes godt møre, stappes og smakes til med fløte/melk, smør, salt og pepper.
Dipp-tips! Majones smakes til med litt søt sennep eller pølsesennep.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften