Fiskepinner med julevri

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering

Fiskepinner med julevri? Ja hvorfor ikke! Fyll wraps eller tacobåt med fiskepinner kuttet i biter med digge grønnsaker. Enkelt, godt og ikke minst sunt!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Mens fiskepinnene er i ovnen, kutter du opp grønnsakene, og varmer opp wraps.

  3. Kutt fiskepinnene i mindre biter. Fyll wraps med grønnsakene og fiskepinnene. Topp med koriander!

Tip!

  • Syltet rødkål er digg og kan lages i samme lake som til rødløk.
    Du trenger:

    • 1 del eplecider eddik
    • 2 deler sukker
    • 3 deler vann

    Kok opp med litt smak av jul:

    • 1 stjerneanis
    • Kanelstang
    • Litt ingefærrot.

    Ha i finsnittet rødkål og ligge i lake en times tid før servering. Holder seg lenge på glass i kjøleskap.

  • Server med potetmos med kålrot!
    Like mye mandelpotet og kålrot  skrelles og kuttes i biter, kokes godt møre, stappes og smakes til med fløte/melk, smør, salt og pepper.
  • Dipp-tips! Majones smakes til med litt søt sennep eller pølsesennep.

Ingredienser

Våre beste fiskepinner
Rødkål
Rødløk (gjerne syltet)
Mais
Agurk
Koriander
Salat
Wrap eller tacobåt

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt