Kapteinens fylte fish rolls servert med blomkålris

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Kapteinens fylte med godt tilbehør

Liker du Kapteinens fylte? Her får du forslag på hva du kan servere ved siden av de panerte fiskerullene fylt med tomat, spinat og mozzarella. 

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken: 
    Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  2. Skrell og kutt opp gulrot og spisskål i strimler og stek i en panne med litt olje sammen med blomkålrisen. På slutten av steketiden tilsett spinatblader, rør rundt. Smak til med litt salt, pepper og eventuelt litt hakket persille.

  3. Server og nyt!

Ingredienser

1 
pakke
 
Kapteinens Fylte Tomat, Spinat & Mozzarella
1 
pose
 
1 
stk
 
stor gulrot
1/2 
liten spisskål
1 stor neve spinatblader
Salt og pepper
Hakket persille
Rapsolje

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt