Kapteinens fylte fish rolls servert med blomkålris

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Kapteinens fylte fish rolls servert med blomkålris

 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
stk 
stor gulrot
1/2 
liten spisskål
1 stor neve spinatblader
Salt og pepper
Hakket persille
Rapsolje

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken: 
    Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  2. Skrell og kutt opp gulrot og spisskål i strimler og stek i en panne med litt olje sammen med blomkålrisen. På slutten av steketiden tilsett spinatblader, rør rundt. Smak til med litt salt, pepper og eventuelt litt hakket persille.

  3. Server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften