
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Kapteinens fylte med godt tilbehør
Liker du Kapteinens fylte? Her får du forslag på hva du kan servere ved siden av de panerte fiskerullene fylt med tomat, spinat og mozzarella.
Slik gjør du
Stek fisken som anvist på pakken:
Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.Skrell og kutt opp gulrot og spisskål i strimler og stek i en panne med litt olje sammen med blomkålrisen. På slutten av steketiden tilsett spinatblader, rør rundt. Smak til med litt salt, pepper og eventuelt litt hakket persille.
Server og nyt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Kapteinens Fylte Tomat, Spinat & Mozzarella
1
pose
1
stk
stor gulrot
1/2
liten spisskål
1 stor neve spinatblader
Salt og pepper
Hakket persille
Rapsolje