Ingredienser
4
stk
myke glutenfrie lefser/wraps
4
sprø salatblader
½
rød paprika, strimler eller snackspaprika
¼
agurk, staver
Agurk- og dillmajones
1
dl
majones
1
ss
presset sitron
½
agurk, i terninger
1
ss
hakket dill
salt og pepper
Potetmos:
500
gr
poteter
1 ¼
dl
melk
25
gr
smør
Salt og pepper
Slik gjør du
Skrell og kok potetene. Varm opp melk og smør. Hell av potetene og press gjennom potetpresse, visp inn melk/smørblanding og smak til med salt og pepper.
Bland ingrediensene til sausen.
Legg på et salatblad og fordel potetmos på lefsen. Fordel sausen på lefsen. Legg på paprika og agurk og deretter fiskepinnene. Rull til en rull.
Tilbered fiskepinnene i henhold til pakken.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften