Lefserull med glutenfrie fiskepinner

20 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Lefserull med glutenfrie fiskepinner

Slik gjør du

  1. Skrell og kok potetene. Varm opp melk og smør. Hell av potetene og press gjennom potetpresse, visp inn melk/smørblanding og smak til med salt og pepper. 

  2. Bland ingrediensene til sausen. 

  3. Legg på et salatblad og fordel potetmos på lefsen. Fordel sausen på lefsen. Legg på paprika og agurk og deretter fiskepinnene. Rull til en rull. 

  4. Tilbered fiskepinnene i henhold til pakken.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

4 
stk
 
myke glutenfrie lefser/wraps
8 
stk
 
Glutenfrie fiskepinner
4 
sprø salatblader
½  
rød paprika, strimler eller snackspaprika
¼  
agurk, staver
Agurk- og dillmajones
1 
dl
 
majones
1 
ss
 
presset sitron
½  
agurk, i terninger
1 
ss
 
hakket dill
salt og pepper
Potetmos:
500 
gr
 
poteter
1 ¼ 
dl
 
melk
25 
gr
 
smør
Salt og pepper

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt