Ingredienser
1
pakke
2
stk
gulrøtter
1/2
stk
liten rødkål
1
stk
vårløk
1/2
stk
agurk
1
ss
koriander, hakket
1
stk
sitron
1
ss
olivenolje
salt og pepper
2
ss
kokoskrem
1
ts
gul eller rød currypaste
Slik gjør du
- Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
- Kutt opp rødkål, gulrot, vårløk og agurk i fine strimler. Bruk gjerne en mandolin om du har!
- Ha grønnsakene i en bolle og skvis over saften av en halv sitron og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper.
- Rør sammen kokoskrem og currypaste. Får du ikke tak i kokoskrem kan du benytte den faste delen av vanlig kokosmelk.
- Legg opp regnbuesalat og fisk på en tallerken. Topp med koriander og evt. bønnespirer, og server med kokosdressing og sitronbåter. Håper det smaker!
Serveringstips
Har du ikke rødkål kan du fint bruke vanlig hodekål. For den fine, lilla fargen kan du ha i tynne skiver av rødløk eller rødbete!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften