Lettpanert fiskefilet med regnbuesalat

Panerte fiskefileter i stykker liggende på fargerik regnbuesalat, liten skål med dressing i bakgrunnen. (Oppskrift)
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Synes du det er vanskelig å spise fisk til middag ofte nok? Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert. Kjøp ferdig panert fiskefilet og noen grønnsaker, så har du en sunn, enkel fiskemiddag som passer til hverdags. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under kosthold og ernæring.

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18–22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 
  2. Kutt opp rødkål, gulrot, vårløk og agurk i fine strimler. Bruk gjerne en mandolin om du har!
  3. Ha grønnsakene i en bolle og skvis over saften av en halv sitron og 1 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper. 
  4. Rør sammen kokoskrem og currypaste. Får du ikke tak i kokoskrem kan du benytte den faste delen av vanlig kokosmelk. 
  5. Legg opp regnbuesalat og fisk på en tallerken. Topp med koriander og evt. bønnespirer, og server med kokosdressing og sitronbåter. Håper det smaker!

Tip!

  • Har du ikke rødkål kan du fint bruke vanlig hodekål. For den fine, lilla fargen kan du ha i tynne skiver av rødløk eller rødbete!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
2 
stk
 
gulrøtter
1/2 
stk
 
liten rødkål
1 
stk
 
vårløk
1/2 
stk
 
agurk
1 
ss
 
koriander, hakket
1 
stk
 
sitron
1 
ss
 
olivenolje
salt og pepper
2  
ss
 
kokoskrem
1 
ts
 
gul eller rød currypaste

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt