Lettpanert fiskefilet og salat med søt mangosalsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Vår lettpanerte fiskefilet er dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med denne deilige mangosalsaen og salat for et sunt og godt måltid.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
pakker
 
1 
pakke
 
hjertesalat
1 
stk
 
mango
1/2 
stk
 
rødløk
75 
gr
 
bønnespirer
1/2 
stk
 
rød chili
1 
ts
 
honning
1/2 
ts
 
salt
1/3 
ts
 
pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. Kok eller stek ertene i 2 minutter. 

  2. Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og erter til en salat.

  3. Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.

  4. Server fisken med mangosalat. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av. Håper det smaker!

Serveringstips

Justér mengden chili etter hvor sterk salsa dere ønsker.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften