Ingredienser
1
pakke
hjertesalat
1
stk
mango
1/2
stk
rødløk
75
gr
bønnespirer
1/2
stk
rød chili
1
ts
honning
1/2
ts
salt
1/3
ts
pepper
Slik gjør du
Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. Kok eller stek ertene i 2 minutter.
Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og erter til en salat.
Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.
Server fisken med mangosalat. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av. Håper det smaker!
Serveringstips
Justér mengden chili etter hvor sterk salsa dere ønsker.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften