Ingredienser
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 210 grader og sett den dypfryste fisken på rist midt i ovnen. Stek i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.
Riv blomkål og hvitløk på et rivjern, eller finhakk i små biter. Husk at du også kan bruke blomkålstilken, bare skjær av det ytterste laget. Kutt opp paprika i mindre biter.
Stek blomkålris, hvitløk og paprika i litt olje i en stekepanne, i 2-3 minutter. Skvis over sitronsaft og smak til med salt og pepper.
Sever ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus sammen med blomkålrisen. Dryss over litt persille ved servering. Håper det smaker!
Serveringstips
Bruk de urtene du har, f.eks gressløk, oregano eller timian. Har du ikke frosne eller ferske urter, kan du fint bruke tørkede, men reduser mengden ettersom smaken er mer konsentrert.
Blomkålris passer perfekt til alt av fisk! Se her for mer inspirasjon og flere oppskrifter!