Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus og ovnsbakte poteter

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus og ovnsbakte poteter

Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus servert med ovnsbakte poteter er en innertier av en hverdagsmiddag. Superenkelt å lage, masse god smak - og ikke minst sunt!

Alt du trenger å gjøre er faktisk å kutte opp potetene og sette det hele inn i ovnen. Så gjør det seg selv mens du kan gjøre andre ting. Du har kanskje en vask du må henge opp eller en treningsbag å pakke? 

Se flere oppskrifter her!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

8-10  
små poteter
flaksalt
 (kan sløyfes)
revet parmesan
1/2  
sitron

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210º C. Stek den dypfryste fisken på rist midt i ovnen i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.

  2. Del potetene i to og legg i en ildfast form. Strø over litt flaksalt og olje. Sett inn i ovnen når det er ca. 20-30 minutter igjen av steketiden til fisken. Sjekk med en gaffel om potetene er møre og ferdig stekt. 

  3. Sever ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus sammen med ovnsbakte poteter. Dryss over litt revet parmesan og skvis over litt sitronsaft ved servering. Håper det smaker!

Serveringstips

For enda mer god smak - dryss hakkede urter (ferske eller frosne) over potetene før steking.