Del
Del denne oppskriften

Fiskepinner og krydret ris

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Prøv en ny og litt mer eksotisk vri på fiskepinnemiddagen! Med krydret ris, avokadorøre og rømme til, vil denne retten falle i smak hos både store og små. 
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Våre beste fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 3 dl vann
  • 1 stk liten buljongterning
  • 160 gr ris
  • 1 dl hakkede tomater
  • 1 stk rødløk
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Bland krydderet i en bolle og vend fiskepinnene i blandingen. Sett resten av krydderet til side. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter. 

  2. I mellomtiden freser du hakket rødløk i litt olje i en kjele. Ha i resten av krydderet og la putre i ett minutt. Ha i risen og buljongterningen og rør rundt. Hell på vann og hakkede tomater, og la koke i 12-17 minutter (avhengig av hvilken ris du bruker). Rør inn hakket koriander mot slutten av koketiden. 

  3. Ha risen over på en tallerken. Del fiskepinnene i to og legg på toppen. Pynt gjerne med urter som f.eks koriander eller persille. 

Serveringstips

Server med rømme og avokadorøre til! Denne retten er også perfekt å servere i en wrap. 

Del
Del denne oppskriften