Del
Del denne oppskriften

Fiskepinner og krydret ris

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Prøv en ny og litt mer eksotisk vri på fiskepinnemiddagen! Med krydret ris, avokadorøre og rømme til, vil denne retten falle i smak hos både store og små. 
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Våre beste fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 3 dl vann
  • 1 stk liten buljongterning
  • 160 gr ris
  • 1 dl hakkede tomater
  • 1 stk rødløk
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Bland krydderet i en bolle og vend fiskepinnene i blandingen. Sett resten av krydderet til side. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter. 

  2. I mellomtiden freser du hakket rødløk i litt olje i en kjele. Ha i resten av krydderet og la putre i ett minutt. Ha i risen og buljongterningen og rør rundt. Hell på vann og hakkede tomater, og la koke i 12-17 minutter (avhengig av hvilken ris du bruker). Rør inn hakket koriander mot slutten av koketiden. 

  3. Ha risen over på en tallerken. Del fiskepinnene i to og legg på toppen. Pynt gjerne med urter som f.eks koriander eller persille. 

  4. Server fiskepinnene med potetbåter og salat, og gjerne med ketchup og aioli til. God middag!

Serveringstips

Server med rømme og avokadorøre til! Denne retten er også perfekt å servere i en wrap. 

Del
Del denne oppskriften