Biff med stekte grønnsaker og ølsaus

Perfekt til kjøtt
10 min
forberedelsestid
40 min
tilberedelsestid
Middels
2
Porsjoner

Slik gjør du

  1. Kvern grovmalt pepper på biffen.
  2. Stek den i olje i 2 minutter på hver side på middels sterk varme, slik at den får en fin brun stekeskorpe.
  3. Ha i finhakket sjalottløk og fres til det blir gyllent.
  4. Hell over soyasaus og øl, og la det surre litt sammen.
  5. Legg alt i en ildfast form i forvarmet ovn på 120°C.
  6. Mens kjøttet hviler i ovnen steker du Perfekt Til Kjøtt etter anvisning på pakken.

Tip!

  • Server gjerne med ovnsbakte poteter.

Ingredienser

1 
pakke
 
Perfekt til kjøtt
2 
stk
 
biff
 
á 180 gr
1 
dl
 
øl
2 
ss
 
olje
2 
stk
 
sjalottløk
1 
ss
 
saltredusert soyasaus

Kjøp her

  • spar
  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt