Bønnesalat med valnøtter og blåmuggost

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Bønnesalat med valnøtter og blåmuggost

Deilig bønnesalat med smak av honning og dryss av blåmuggost

Denne salaten laget med våre erte- og bønnemix toppet med valnøtter med smak av honning og blåmuggost er perfekt tilbehør til maten du liker.

Som tilbehør er denne oppskriften nok til 3-4 personer.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
ss 
Akasiehonning
100 
gr 
blåmuggost/Castello Blå
50 
gr 
valnøttkjerner

Slik gjør du

  1. Valnøttene hakkes grovt og ristes i en tørr panne på middels høy varme i ca .5 minutter til de har en gyllen farge.

  2. Ha over honning og rør med en tresleiv. Ha over på et bakepapir og la avkjøle seg.
  3. Stek Erte-& Bønnemiksen etter anvisning på posen og legg over på et fat.
  4. Topp med biter av blåmuggost, de honning-glaserte valnøttene og server.

Serveringstips

Tips! Blåmuggost kan fint erstattes med fetaost eller annen salatost i terninger.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften