Ingredienser
1
pose
1
pakke
kjøtt- eller kyllingboller
1
glass
ferdig tomatsaus eller lage selv av:
2
ss
tomatpure
2
stk
sjalotteløk
1
fedd
hvitløk
1/2
chili (eller etter eget ønske!)
Olivenolje
1
boks
hermetiserte tomater
Slik gjør du
Stek kjøttbollene etter anvisning på pakken.
Varm litt rapsolje i en stekepanne og hell i bulgur- og grønnsaksmiksen. Stek på høy/middels varme i ca. 5-6 minutter. Rør jevnt underveis.
Tomatsaus:
Kutt Sjalottløk, hvitløk og chili og fres blankt i en kjele med 2 ss olivenolje. Tilsett tomatpure og fres videre et par minutter. Tilsett en boks med hermetiserte tomater og la småkoke i et par minutter. Kjør sausen med en stavmikser og smak til med litt salt og sukker. For en mildere saus, tilsett 2 ss creme fraiche!
Serveringstips
Topp med revet parmesan for ekstra digg smak!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften