Grillet maiskolber med aioli og sterk krydderblanding

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Grillet maiskolber med aioli og sterk krydderblanding

Grillet maiskolber med meksikanske smaker! Maiskolbene penseles med aioli og toppes med en krydderblanding av chilifak, paprikapulver og parmesan. Skikkelig godt tilbehør til grillmaten!

Sjekk ut våre oppskrifter på tilbehør til grillmaten her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk
 
maiskolber
Aioli:
1 
dl
 
majones
1-2 
fedd hvitløk
Salt og pepper
Krydderblanding:
1 
ts
 
chiliflak
1 
ts
 
paprikapulver
100 
gr
 
parmesan, revet

Slik gjør du

  1. Legg maiskolbene på grillen og la dem få en gyllen farge. Legg dem på siden på grillen og hold dem varme til servering.
  2. Bland ingrediensene til aiolien og la den hvile i 10 minutter.
  3. Bland chiliflakene og paprikapulveret med revet parmesan.
  4. Pensle maiskolbene i aioli og rull inn krydderblandingen.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften