Rotgrønnsaker med chevre og pinjekjerner

Rotgrnnsaker med chevre og pinjekjerner
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Grønnsaker med chevre, honning og pinjekjerner - en perfekt smakskombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Denne oppskriften bare MÅ du prøve, og du kommer til å skjønne hvorfor. Perfekt til kjøtt, fugl eller fisk, eller som et kjøttfritt måltid. Vel bekomme!

Slik gjør du

  1. Ha rotgrønnsakene og pinjekjernene i en ildfast form. Tilsett salt, pepper og olivenolje. 
  2. Sett inn i ovnen på 200°C, og stek i ca. 15 minutter. 
  3. Ta ut formen og smuldre over chevre, timian og honning. Sett inn i ovnen igjen og stek i ca. 10 minutter til.
  4. Server med kjøtt, kylling eller fisk, eller nyt som en vegetarrett. Håper det smaker!

Tip!

  • Denne oppskriften er like god med fetaost! 
    Dette er perfekt tilbehør til grillmaten - grønnsaker som du tilbereder enkelt i ovnene mens du griller noe godt på grillen. Passer til både fisk, kylling og kjøtt. 

Ingredienser

1 
pose
 
1 
pose
 
pinjekjerner (ca. 60g)
2 
ss
 
olivenolje
100 
gr
 
chevre (hvit geitost)
2 
ss
 
honning
1 
ss
 
hakket timian
 
salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt