Rotgrønnsaker med chevre og pinjekjerner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Rotgrønnsaker med chevre og pinjekjerner

Grønnsaker med chevre, honning og pinjekjerner - en perfekt smakskombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Denne oppskriften bare MÅ du prøve, og du kommer til å skjønne hvorfor. Perfekt til kjøtt, fugl eller fisk, eller som et kjøttfritt måltid. Vel bekomme!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose 
pinjekjerner (ca. 60g)
2 
ss
 olivenolje
100 
gr 
chevre (hvit geitost)
2 
ss
 honning
1 
ss
 hakket timian
 salt og pepper

Slik gjør du

  1. Ha rotgrønnsakene og pinjekjernene i en ildfast form. Tilsett salt, pepper og olivenolje. 
  2. Sett inn i ovnen på 200°C, og stek i ca. 15 minutter. 
  3. Ta ut formen og smuldre over chevre, timian og honning. Sett inn i ovnen igjen og stek i ca. 10 minutter til.
  4. Server med kjøtt, kylling eller fisk, eller nyt som en vegetarrett. Håper det smaker!

Serveringstips

Denne oppskriften er like god med fetaost! 
Dette er perfekt tilbehør til grillmaten - grønnsaker som du tilbereder enkelt i ovnene mens du griller noe godt på grillen. Passer til både fisk, kylling og kjøtt. 
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften