Rotmos

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Slik lager du rotmos

Denne oppskriften er enkel og rask. Rotmos passer perfekt til både pinnekjøtt, fisk, kjøtt og kylling. 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
30 
gr
 
smør
Salt
Pepper

Slik gjør du

  1. Ha rotgrønnsakene i en kjele og fyll opp med vann.
  2. Kok opp og la småkoke så de blir skikkelig møre i ca 10 minutter.
  3. Hell av vannet og bruk en stapper til å mose de eller kjør med en stavmikser sammen med klatter av smør.
  4. Smak til med salt og pepper og server.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften