Salat med blomkålris, granateple og ristede kikerter

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Frisk salat med stekt blomkålris, granateple, avokado og ristede kikerter

Denne salaten med stekt blomkålris er frisk, god og enkel å lage!

Toppet med granateple, ristede kikerter, koriander, avokado og sitronsaft er den en frisk og digg salat som passer til mye forskjellig. Den passer for eksempel til både kjøtt, kylling og fisk - eller hva med å servere den som grilltilbehør?

Denne oppskriften gir tilbehør til 3-4 personer.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
1 
pose
 
babyspinat (blader)
1 
boks
 
hermetiserte og kokte kikerter
1/2 
 
koriander (i potte)
1 
stk
 
granateple
1 
stk
 
avokado
1/2 
stk
 
sitron
Rapsolje til steking

Slik gjør du

  1. Skru ovnen på 175 grader.
  2. Skyll kikertene i kaldt vann og la de renne av seg i et dørslag (sil).
  3. Legg dem så utover på et brett med bakepapir og stek i ovnen i ca 45 minutter til de er sprø og gyllenbrune.
  4. Stek blomkålrisen etter anvisning på posen og på slutten av steketiden tilsetter du posen med spinat.
  5. Rør rundt og legg opp på et fat eller tallerkener.
  6. Topp det hele med ristede kikerter, granateplekjerner, avokado i strimler og en god neve med koriander. Press over saften fra en halv sitron.

     

    Skriv gjerne en anmeldelse av oppskriften når du har prøvd den!

Serveringstips

Tips! Du kan også steke kikertene i en panne med litt olivenolje på medium/høy varme under jevn omrøring i ca. 5 minutter. Tilsett gjerne krydder og smak som spisskummen, hakket hvitløk, paprika og revet sitronskall på slutten av steketiden.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften