Ingredienser
1
pose
1
stk
Grillet kylling
1
pakke
eggnudler
1
stk
rød paprika
2
stk
sjalottløk
1
stk
chili
1
fedd
hvitløk
2
stk
egg
1
ss
karri
2
ss
soyasaus
1
stk
lime
koriander
Slik gjør du
Rens kyllingen og riv/kutt opp i mindre strimler.
Kutt paprika i strimler og finhakk sjalottløk og hvitløk.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Fres sjalottløk og hvitløk i litt nøytral olje i en varm wok- eller stekepanne. Tilsett karripulver og fres i noen sekunder før du tilsetter vispet egg. Rør kjapt sammen mens det stekes til en finkornet «eggerøre». Tilsett blomkålris, erter og paprikastrimler, og stek under stadig omrøring i 4-5 minutter. Smak til med soyasaus.
- Tilsett kyllingstrimler og dryss over finhakket koriander og chili. Server sammen med nudler og limebåter. Nam nam!
Serveringstips
Stek de kokte nudlene i en panne med 2 ss olje og 1 ss karri og smak til med 2 ss soyasaus.
Erter og paprika kan fint byttes ut med de grønnsakene du har liggende i kjøleskapet.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften