Stekt blomkålris med kylling og nudler

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad
Stekt blomkålris med kylling og nudler

Fyll opp halve tallerken med grønnsaker!

 Stekt blomkålris med kyllingvinger og asiatisk salat  høres kanskje avansert ut? Men nei, denne middagen er unnagjort i en fei, og er i tillegg både sunn og god! Passer for hele familien, men barna vil kanskje spise grønnsakene uten asiatisk dressing? Håper det smaker!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
stk 
Grillet kylling
1 
pakke 
eggnudler
1 
stk 
rød paprika
2 
stk 
sjalottløk
1 
stk 
chili
1 
fedd 
hvitløk
2 
stk 
egg
1 
ss 
karri
2 
ss 
soyasaus
1 
stk 
lime
koriander

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen og riv/kutt opp i mindre strimler. 

  2. Kutt paprika i strimler og finhakk sjalottløk og hvitløk. 

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken. 

  4. Fres sjalottløk og hvitløk i litt nøytral olje i en varm wok- eller stekepanne. Tilsett karripulver og fres i noen sekunder før du tilsetter vispet egg. Rør kjapt sammen mens det stekes til en finkornet «eggerøre». Tilsett blomkålris, erter og paprikastrimler, og stek under stadig omrøring i 4-5 minutter. Smak til med soyasaus. 

  5. Tilsett kyllingstrimler og dryss over finhakket koriander og chili. Server sammen med nudler og limebåter. Nam nam!

Serveringstips

Stek de kokte nudlene i en panne med 2 ss olje og 1 ss karri og smak til med 2 ss soyasaus.

Erter og paprika kan fint byttes ut med de grønnsakene du har liggende i kjøleskapet.

 
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften