Stekt blomkålris med spinat og karriblanding

Tallerken med stekt blomkålris i karriblanding med spinat og fetaost
5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Bllomkålris med spinat, fetaost, mandler og karriblanding

Denne salaten er fylt med stekt blomkålris med karriblanding og spinat og er toppet med fetaost, koriander, mandler og juicelime. Perfekt tilbehør til maten du liker!

Denne oppskriften gir tilbehør til 3-4 personer.

Slik gjør du

  1. Ha 2 ss rapsolje og 1 ts karripulver i en kjele og fres lett under omrøring, på høy varme i ca. 1 minutt. 
  2. Tilsett posen med Blomkålris og stek videre etter anvisning på posen.
  3. På slutten av steketiden tilsettes en pose med Bladspinat, rør om, legg opp på et fat eller tallerkener.
  4. Topp med biter av fetaost, frisk Koriander og press over saften fra en ½ lime.

Ingredienser

1 
pose
 
1 
pose
 
babyspinat (blader)
1 
pakke
 
fetaost
1/2 
koriander (i potte)
1 
ts
 
karripulver
1/2 
stk
 
lime
50 
gr
 
mandler
Rapsolje til steking

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt