Ingredienser
1
ss
chili, hakket
1
fedd
hvitløk
1
stk
sjalottløk (kan sløyfes)
2
ss
crème fraiche
1/2
stk
sitron
1
ss
persille, hakket
1
ss
basilikum, hakket
Slik gjør du
Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme.
Stek brokkoli og blomkål under stadig omrøring i ca. 6-7 minutter (til grønnsakene begynner å få en gyllen farge).
Tilsett hakket chili, hvitløk og sjalottløk mot slutten av steketiden. Ha i creme fraiche og stek videre til alt er blandet godt sammen.
Skvis over sitronsaft og topp med masse urter. Vi foreslår basilikum og persille, men her bruker du det du har. Håper det smaker!
Serveringstips
Dette er perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet hviler seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften