Stekt rosenkål med knekk

stekt rosenkål med knekk
5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

En enkel oppskrift, men du verden så godt! Stekt rosenkål, med et sprøtt knekk-lag på utsiden. Passer perfekt på julebordet eller julebuffeten!

Slik gjør du

  1. Stek rosenkålen på middels høy varme. 

  2. Når rosenkålen begynner å bli myk og gyllen strør du over sukkeret og rører om til ytterkanten blir sprø og dekket av knekk. 

  3. Ha på salt og pepper etter smak.

Tip!

  • Server som tilbehør til kalkun eller ribbe, eller som en rett på julebuffeten!

Ingredienser

1 
pose
 
Våre utvalgte rosenkål
25 
gr
 
smør
½ 
dl
 
sukker
salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt