Kylling i grønnsaksform

Kylling i grønnsaksform
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett på stekeovnen på 200°C og finn fram en ildfast form eller en liten langpanne
  2. Press sitronsaft over kyllingklubbene
  3. Ringle litt olivenolje over og krydre med salt og pepper. La det stå mens du forbereder resten
  4. Legg grønnsaker i en ildfast form og kyllingen over grønnsakene
  5. Del baconet i mindre biter og fordel det rundt kyllingklubbene. Sett pannen i nedre del av ovnen ved 200°C i ca 30 minutter
Serveringstips

Hvis du vil bruke kyllingfilet, så kan du beregne 400 g per person. Bruker du kyllinglår, så kan du beregne et lår per person.

Se våre vilkår og betingelser