Ferdig fisk = lettvint middag!

Ferdig fisk

Fisk kan absolutt være lettvint middag! Flere av våre ferdige fiskeprodukter kan spises som de er, eller varieres med ulikt tilbehør. Her er en oversikt over våre produkter med ferdig fisk som du finner i frysedisken – tilbered og spis. Så enkelt kan det gjøres!

Ovnsbakt fisk med saus

Fiskefilet med ferdig saus, i tre ulike varianter. Stek i ovnen i 40 min. mens du gjør noe annet. Har du det travelt? Varm i mikroovnen på 15 minutter og spis rett fra pappformen (eller tallerkenen) – så gode er de! 

Fisk med panering & Frøbakt fisk

Panert fisk er så digg! Det er en av grunnene til at du kan finne mange forskjellige typer ferdig panert fisk fra Findus. Fiskepinner er en ganske sikker vinner blant de minste, og kan gjøres superenkelt: server i lompe!

Panerte fiskefileter er også enkelt og godt, og trenger ikke mer tilbehør enn for eksempel en salat eller sprøbakte grønnsaksfries (som du kan steke samtidig i ovnen).

Fiskegrateng fra fryseren

Fiskegratengikke serveres med kokte poteter, revne gulerøtter og eggesmør ved siden av.

I Findus har vi flere ulike typer fiskegratenger du kan velge mellom, og vi selv vil påstå at er så gode at de fint kan spises uten tilbehør om du vil gjøre det ekstra lettvint! 


Fylt fisk

Kapteinens fylte er rett og slett herlig panert fisk med saus inni! Her trenger du med andre ord ikke mye tilbehør. Velg mellom tre smaker. Kok litt ris eller pasta (og kanskje noen grønnsaker) mens fisken står i ovnen. Server og spis – vel bekomme!  

Visste du også at fisk er viktig for mange prosesser i kroppen? Spiser du nok fisk får du i deg for eksempel jod, som er viktig for normal utvikling hos barn og kognitiv hjernefunksjon.

Stekt seibiff

Sei er en viktig matfisk som vi godt kan spise mer av. Vi har griljert seibiffene ferdig, og til og med stekt løken, slik at du kan ha ferdig fisk på middagsbordet på ca. 10 minutter! Hvorfor ikke server med grønnsaksnuggets ved siden av? De tar kun 10–12 minutter i ovn.