UKESMENY for en travel hverdag

Lurer du ofte på hva du skal lage til middag? Synes du det er vanskelig å komme opp med raske, men samtidig sunne, retter? Her vil du finne lettlagede middagstips til både barn og voksne. Fokuset er på hverdagsmat som både er kjapp å lage og sunn å spise. Livet består jo tross alt av flest hverdager, så gjør det enkelt for deg selv med god samvittighet! Hva med fiskesuppe med rød curry og reker, pytt i panne eller fish and chips?

Siden vil bli jevnlig oppdatert med nye middagsforslag og tips til forskjellige typer middag. Finner du ikke noe som frister her akkurat nå, kan du søke blant alle våre oppskrifter. Der finner du også oppskrifter som passer til både fredagskos, søndagsmiddag og desserter

Mandag

Mange av oss har begynt med kjøttfri mandag og vi synes det er en fin anledning til å kutte litt på kjøttinntaket. Hva med å begynne uken med vår byggrynsalat med erter?

Tirsdag

Endelig FISKETIRSDAG! Hva med å prøve fiskepinner og en magisk god krydret ris?

Onsdag

Lag pai i rekordfart med vår butterdeig! Vi har laget pai med bacon og erter, men dette er en god grunnoppskrift, som du kan tilpasse etter hva du/dere liker. Eller enda bedre - bruk opp rester av kjøtt, fisk eller grønnsaker du har liggende i kjøleskapet.


Torsdag

Kylling og grønnsaker er alltid en sikker vinner, og med en ferdig grønnsaksblanding fra Findus trenger du hverken skrelle eller kutte! Praktisk eller hva?

Fredag

Ingen fredag uten fredagstaco! Prøv vår variant med fiskepinner, guacamole og maisrøre da vel - skikkelig nam!

Lørdag

Vi nordmenn er glad i pizza, men hva med å bytte ut ferdigpizzaen med vår grønne pizza? Den er faktisk så god at du bare MÅ prøve den! 

Søndag

Hva med å prøve vår oppskrift på stekte aspargesbønner med tomat og feta til søndagsmiddagen? Perfekt til grillet kjøtt, kylling eller fisk!

Dessert

Denne godbiten gjør seg både til hverdags og fest - butterdeigskurver med bær og vaniljekrem! Gjør det enkelt til hverdags, med vaniljekesam, kjøp ferdig vaniljekrem, eller gå all inn og lag hjemmelaget vaniljekrem!