Ingredienser
1
stk
pizzabunn, ferdigkjøpt
- Ertekrem:
1
ss
chili, hakket
2
ss
crème fraiche
1/2
fedd
2
ss
olivenolje
- Topping:
100
gr
revet ost
1
stk
klump mozzarella
cherrytomater
parmesan
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 275°C. Mos tinte erter til en jevn puré med en stavmikser eller i en blender. Rør inn olivenolje, crème fraîche og hakket hvitløk og chili.
- Smør ertekremen utover pizzabunnen. Strø over revet ost og legg på skiver av mozzarella. Legg på ønsket mengde cherrytomater i båter.
- Stek pizzaen midt i ovnen til osten og kantene på pizzabunnen har fått en fin og gyllen farge, ca. 8–10 minutter.
- Ta pizzaen ut av ovnen og ha på flak av parmesan. Drypp over litt olivenolje og flaksalt dersom du ønsker det. Server og nyt et smakfullt grønt måltid!
Serveringstips
Topp pizzaen med et lite lass ruccola rett før servering.
Pizzaen kan enkelt tilpasses veganere ved å bruke veganske alternativer for creme fraiche og ost.
Effektivitetstips: Skyll ertene under rennende varmt vann for å tine de raskt.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften