Stekte aspargesbønner med tomat og feta

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Stekte aspargesbønner med tomat og feta

Sprø grønnsaker i en fei får du ved å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Aspargesbønner passer fint som tilbehør til både fisk og kjøtt, og går raskt å steke. Topp med noe digg, som for eksempel den klassiske kombinasjonen tomater og fetaost. Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker!
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

100 
gr 
fetaost
1/2 
pakke 
cherrytomater
30 
gr 
pinjekjerner
timian
salt
olivenolje

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter. 

  3. Tilsett halve cherrytomater og pinjekjerner, mot slutten av steketiden. Smuldre over fetaost rett før servering. 

  4. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje og dryss over litt fingersalt. Håper det smaker!

Serveringstips

Perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet godgjør seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!