Del
Del denne oppskriften

Stekte aspargesbønner med tomat og feta

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Den beste måten å få sprø grønnsaker på er faktisk å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Topp med noe digg, som for eksempel tomater og fetaost. Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker!
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter. 

  3. Tilsett halve cherrytomater og pinjekjerner, mot slutten av steketiden. Smuldre over fetaost rett før servering. 

  4. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje og dryss over litt fingersalt. Håper det smaker!

Serveringstips

Perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet godgjør seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!

Del
Del denne oppskriften