Blomkålsuppe

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Kremet blomkålsuppe med røkelaks og parmesan

Smaksrik blomkålsuppetoppet med røkelaks og parmesan er enklere å lage enn du kanskje tror!

Røkelaks kan enkelt byttes ut med bacon. Suppen er også god uten topping!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
3
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose 
Blomkål
4 
dl 
grønnsaks- eller kyllingbuljong
1 
dl 
kremfløte
Salt og pepper
1/4 
sitron
Topping:
150 
gr 
røkt laks (eller bacon)
Parmesan
Persille eller annen type frisk urt

Slik gjør du

  1. Ha blomkål i en kjele sammen med buljong og kremfløte.
  2. Kok opp og la koke i ca. 10 min til blomkålen er mør. 
  3. Kjør suppen jevn med en stavmikser og smak til med salt, pepper og litt presset sitronsaft.
  4. Hell suppen i suppetallerken og topp med tynne strimler av røkelaks, revet parmesan og friske urter som hakket persille. 
  5. Server med godt brød til!

Serveringstips

Drypp over noen dråper trøffel eller olivenolje olje for en ekstra piff!
Alternativ for røkelaks kan være sprøstekt bacon - eller servere suppen som den er uten topping.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften