Ingredienser
4
dl
grønnsaks- eller kyllingbuljong
1
dl
kremfløte
Salt og pepper
1/4
sitron
- Topping:
150
gr
røkt laks (eller bacon)
Parmesan
Persille eller annen type frisk urt
Slik gjør du
- Ha blomkål i en kjele sammen med buljong og kremfløte.
- Kok opp og la koke i ca. 10 min til blomkålen er mør.
- Kjør suppen jevn med en stavmikser og smak til med salt, pepper og litt presset sitronsaft.
- Hell suppen i suppetallerken og topp med tynne strimler av røkelaks, revet parmesan og friske urter som hakket persille.
- Server med godt brød til!
Serveringstips
Drypp over noen dråper trøffel eller olivenolje olje for en ekstra piff!
Alternativ for røkelaks kan være sprøstekt bacon - eller servere suppen som den er uten topping.
Alternativ for røkelaks kan være sprøstekt bacon - eller servere suppen som den er uten topping.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften