Slik steker du fiskepinner i ovn og panne

Fiskepinner i stekeovn

Alle Findus' fiskepinner kan stekes i stekeovn.

Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn.

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Legg fiskepinnene eller fiskenuggets utover en stekeplate med bakepapir.
  3. Stek midt i ovnen.
    Merk: Tiden varierer etter hva slags produkt og hva slags ovn du har, så sjekk pakningen eller les videre.
  4. Ta ut, og servér! 

Fiskepinner steketid

Våre beste fiskepinner stekes i 14–16 minutter i varmluftsovn, eller 15–17 minutter på over- og undervarme. Vend de halvveis.

Glutenfrie fiskepinner stekes i 12–15 minutter. Vend de etter omtrent halve tiden.

Matlyst fiskepinner Original stekes i 10–12 minutter.

Fish & Crisp Nuggets stekes i ca. 12 minutter i varmluftsovn, eller ca. 14 minutter ved over- og undervarme.

Fish & Crisp Rolls stekes i 14–15 minutter på varmluft, eller 18–20 med over- og undervarme. Vend de halvveis i tiden.

Steke fiskepinner i panne

Det er alltid best å sjekke pakningen for anbefalt tilberedningsmetode. Vi anbefaler stekeovn for de fleste av Findus' fiskepinner og Crispy Fish-produkter.

  • Når du steker fiskepinnene i stekepanne, anbefaler vi non-stick panne. Da trenger du ikke å ha i smør eller olje.
  • Bruk middels varme, og snu fiskepinnene flere ganger, slik at de får en fin, gylden farge på begge sider. Stek de i mellom 7–10 minutter.
  • Crispy Fish Rolls kan pannestekes på litt høyere varme først, og så videre på lavere temperatur. Husk å snu på de flere ganger. De trenger også litt lenger tid enn fiskepinner.