Stekte tomater, Spinatpinner og quiona med basilikumkrem

Quinoa, stekte røde og gule tomater, spinatpinner og klatt med basilikumkrem på turkis tallerken. Godt, grønt måltid!
Vegetarisk
20 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Ønsker du å spise litt grønnere? Våre smakfulle spinatpinner med kremet spinat gjør måltidene litt enklere for hele familien.

Prøv sprøbakte spinatpinner med quinoa, stekte tomater og basilikumkrem! Herlig smakskombinasjon, som passer like godt til både lunsj, middag og kvelds. Panering er laget med pretzelsmuler - noe som gjør spinatpinnene ekstra sprø og gode!

Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på grillfunksjon.
  2. Del tomatene i to og legg dem i en ildfast form med olje, eddik, salt og pepper. Grill til den er gyllenbrun, ca 8-10 minutter.
  3. Ta ut tomatene og dryss med oregano og basilikum.
  4. Skru ned varmen på ovnen og stek spinatpinnene i henhold til instruksjonene på pakken.
  5. Kok quinoa og bulgur etter anvisning på pakken.
  6. Bland alle ingrediensene til basilikumkremen og la den hvile.
  7. Bland kokt quinoa og bulgur, og legg på tallerkenene.
  8. Legg deretter spinatpinnene og de stekte tomatene på tallerkenene.
  9. Hell ut basilikumkremen på tallerkenen og server den ved siden av.

Tip!

  • Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.

Ingredienser

1 
pakke
 
Spinatpinner
3 
dl
 
rød quinoa
3 
dl
 
bulgur
1 
stk
 
terning grønnsaksbuljong
250 
gr
 
cherrytomater
1 
ss
 
hvitvinseddik
Salt og pepper
1 
ss
 
rapsolje
0.5 
ss
 
tørket oregano
0.5 
ss
 
tørket timian
0.5 
dl
 
rømme, Crème Fraîche (eller veg. alternativ)
1 
stk
 
sitronskall
Hakket basilikum

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt