Ingredienser
3
dl
rød quinoa
3
dl
bulgur
1
stk
terning grønnsaksbuljong
250
gr
cherrytomater
1
ss
hvitvinseddik
Salt og pepper
1
ss
rapsolje
0.5
ss
tørket oregano
0.5
ss
tørket timian
0.5
dl
rømme, Crème Fraîche (eller veg. alternativ)
1
stk
sitronskall
Hakket basilikum
Slik gjør du
- Sett ovnen på grillfunksjon.
- Del tomatene i to og legg dem i en ildfast form med olje, eddik, salt og pepper. Grill til den er gyllenbrun, ca 8-10 minutter.
- Ta ut tomatene og dryss med oregano og basilikum.
- Skru ned varmen på ovnen og stek spinatpinnene i henhold til instruksjonene på pakken.
- Kok quinoa og bulgur etter anvisning på pakken.
- Bland alle ingrediensene til basilikumkremen og la den hvile.
- Bland kokt quinoa og bulgur, og legg på tallerkenene.
- Legg deretter spinatpinnene og de stekte tomatene på tallerkenene.
- Hell ut basilikumkremen på tallerkenen og server den ved siden av.
Serveringstips
Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften