Stekte tomater, Spinatpinner og quiona med basilikumkrem

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Stekte tomater, Spinatpinner og quiona med basilikumkrem

Ønsker du å spise litt grønnere? Våre smakfulle spinatpinner med kremet spinat gjør måltidene litt enklere for hele familien.

Prøv sprøbakte spinatpinner med quinoa, stekte tomater og basilikumkrem! Herlig smakskombinasjon, som passer like godt til både lunsj, middag og kvelds. Panering er laget med pretzelsmuler - noe som gjør spinatpinnene ekstra sprø og gode!

Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Green Cuisine spinatpinner pakningsbilde
3 
dl 
rød quinoa
3 
dl 
bulgur
1 
stk 
terning grønnsaksbuljong
250 
gr 
cherrytomater
1 
ss 
hvitvinseddik
Salt og pepper
1 
ss 
rapsolje
0.5 
ss 
tørket oregano
0.5 
ss 
tørket timian
0.5 
dl 
rømme eller Crème Fraîche
1 
stk 
sitronskall
Hakket basilikum

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på grillfunksjon.
  2. Del tomatene i to og legg dem i en ildfast form med olje, eddik, salt og pepper. Grill til den er gyllenbrun, ca 8-10 minutter.
  3. Ta ut tomatene og dryss med oregano og basilikum.
  4. Skru ned varmen på ovnen og stek spinatpinnene i henhold til instruksjonene på pakken.
  5. Kok quinoa og bulgur etter anvisning på pakken.
  6. Bland alle ingrediensene til basilikumkremen og la den hvile.
  7. Bland kokt quinoa og bulgur, og legg på tallerkenene.
  8. Legg deretter spinatpinnene og de stekte tomatene på tallerkenene.
  9. Hell ut basilikumkremen på tallerkenen og server den ved siden av.

Serveringstips

Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften