Del

Sprø glutenfrie fiskepinner

{6FA8370C-BE39-4B09-8E7A-E91AC070554D}
30 Fiskpinnar Originalet

Endelig lanserer Findus en glutenfri variant av den populære fiskepinnen. De er sprø og gode og kommer garantert til å falle i smak hos barna!

Slik tilbereder du

STEKEPANNE

Brun smør eller olje i en stekepanne. Stek fiskepinnene i ca 7-8 minutter på middels varme. Vend dem flere ganger.



Ingredienser

Fiskekjøtt av torsk* 61 % (Gadus morhua), rapsolje, vann, rismel, kikertsmel, stivelse, maismel, salt, krydder (pepper og paprika), druesukker, løkpulver og stabiliseringsmiddel (E415).

*Fisket i nordøst-Atlanteren (Norskehavet og Barentshavet).



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

Næringsverdi per 100g

Energi 840kJ/200kcal
Fett 9 g
hvorav mettet fett 0.7 g
Karbohydrat 18 g
hvorav sukkerarter 0.3 g
Fiber 0.8 g
Protein 12 g
Salt 0.8 g