Pytt i Panne Vegetar

Slik tilbereder du

TILBEREDNING FRA FRYST

MÅ VARMEBEHANDLES

🍳 6-8 min

STEKEPANNE i ca. 8 min

1. Varm 1 ss olje i en stor stekepanne og ha i posens innhold.

2. Stek på middels/høy varme i ca. 6- 8 minutter under stadig omrøring.

Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

Slik skal produktet lagres

OPPBEVARING OG MINSTE HOLDBARHET:

I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining

Ingredienser

INGREDIENSER: Friterte potetterninger 62 % (potet, rapsolje, druesukker), planteprotein 17 % (rehydrert HVETEPROTEIN, vann, HVETEMEL, rapsolje, fortykningsmiddel [E461, E407], naturlig aroma, druesukker, maltekstrakt (BYGG), salt, HVETESTIVELSE, røkt vann, solsikkeolje), løk, vann, SOYASAUS (vann, SOYABØNNER, HVETE, salt), salt, paprikapulver, karamell, hvit pepper, laurbærblad, timian. 

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Næringsinnehold

Næringsverdi per 100g
Næringsverdi per porsjon
Energi (kJ)
 
477
 
kJ
1668
 
kJ
Energi (kcal)
 
114
 
kcal
397
 
kcal
Fett
 
4,4
 
g
15
 
g
hvorav
 
mettet fett
0,3
 
g
1,2
 
g
Karbohydrat
 
13
 
g
46
 
g
hvorav
 
sukkerarter
1,4
 
g
5,0
 
g
Fiber
 
1,5
 
g
5,2
 
g
Protein
 
4,8
 
g
17
 
g
Salt
 
0,49
 
g
1,7
 
g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.