Glutenfrie fiskepinner

Sunt og godt, og glutenfritt!

Våre glutenfrie fiskepinner er mye sunnere enn mange kanskje tror, og har fått terningkast 6 av Bramat.no. Fiskepinnene er en sunn proteinkilde som har lavt innhold av mettet fett og er en god kilde til omega-3.

Vi har fisket fra bærekraftige bestander, renskåret fiskefiletene og dekket dem med deilig, sprø kavring. Server fiskepinnene med klassisk potetmos, i wrap til middag – eller hva med en fiskepinne-sandwich til kveldsmat? Vi har mange oppskrifter med fiskepinner; noen av de finner du nederst på siden. 

Slik tilbereder du

OVN

Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir. Stek i 12-15 minutter. Vend halveis steketiden. Tiden kan variere fra ovn til ovn. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

STEKEPANNE

Stek fiskepinnene i ca 12-15 minutter på middels til sterk varme. Vend flere ganger. Bruk en non stick-panne så trenger du ikke å bruke smør eller olje i pannen. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

Ingredienser

Renskårne fileter av Alaska pollock* 65 % (Theragra chalcogramma), rismel, kikertsmel, rapsolje, potetstivelse, maisstivelse, salt, potetflak, ertefiber og ertestivelse.

*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

Nøkkelhullsmerket
Energi 853kJ/204kcal
Fett 9.1 g
hvorav mettet fett 0.8 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 0.5 g
Fiber 0.8 g
Protein 13 g
Salt 0.96 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
  • Merkelig gråbrun fisk inni
    Har nå hatt 2 pakker med veldig mye grå/brun fisk inni. Skal det være slik?
  • Wow!
    Like gode som «vanlige» fiskepinner! Disse blir en favoritt.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.