Seibiff er et smakfullt alternativ for deg som er glad i panert fisk. Panert sei er også noe som kan falle i smak hos barn. Og så er det så raskt og enkelt å lage at du nesten ikke trenger oppskrift! Her har vi nemlig allerede griljert fisken for deg i hvetemel, salt og pepper. Fremgangsmåte for å steke fisken finner du uansett nedenfor, og av tilbehør til seibiffene anbefaler vi den tradisjonelle varianten med kokte poteter, råkost og remulade. Du kan også variere med å servere potetmos og coleslaw ved siden av, eller en frisk, grønn salat og ovnsbakte poteter.
Her finner du oppskrifter på tilbehør; alle oppskrifter med panert fisk kan like gjerne lages med seibiff!
Slik tilbereder du
1. Stek fiskebiffene i litt smør eller olje ved middels varme i 4-5 minutter på hver side.
2. Ta løken ut av posen og la den steke sammen med fisken de siste minuttene.
3. Kok gjerne ut pannen med ca 1 dl vann og litt soyasaus og lag sjy.
Ingredienser
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.
Annet

Næringsinnhold
Energi | 420kJ/100kcal |
Fett | 1.5 g |
hvorav mettet fett | 0.2 g |
Karbohydrat | 8.0 g |
hvorav sukkerarter | 1.5 g |
Fiber | 1.5 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.5 g |
-
Nydelig!En stor familiefavoritt! God smak lett og lage men kunne vert litt mere av løken i pakken ;)Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Hva har dere gjort med løken?Alltid greit med seibiff. Fisken er like god som før, men løken er annerledes. Nå blir den bare til en grøt. Jeg ønsker den originale løken tilbake.