Seibiff med løk

Seibiff med løk
Seibiff er et smakfullt alternativ for deg som er glad i panert fisk. Panert sei er også noe som kan falle i smak hos barn. Og så er det så raskt og enkelt å lage at du nesten ikke trenger oppskrift! Her har vi nemlig griljert fisken for deg allerede i hvetemel, salt og pepper. Fremgangsmåte for å steke fisken finner du uansett nedenfor, og av tilbehør til seibiffene anbefaler vi den tradisjonelle varianten med kokte poteter, råkost og remulade. Du kan også variere med å servere potetmos og coleslaw ved siden av, eller en frisk, grønn salat og ovnsbakte poteter. Her finner du oppskrifter på tilbehør, alle oppskrifter med panert fisk kan like gjerne lages med seibiff! 
 

Slik tilbereder du

1. Stek fiskebiffene i litt smør eller olje ved middels varme i 4-5 minutter på hver side.

2. Ta løken ut av posen og la den steke sammen med fisken de siste minuttene.

3. Kok gjerne ut pannen med ca 1 dl vann og litt soyasaus og lag sjy.Ingredienser

Sei* 68 % (Pollachius virens), løk (18 %), hvetemel, vann, rapsolje, sitron fiber, salt, sukker, krydder og krydderekstrakt. *Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya). Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, så kan det forekomme noen bein.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

Næringsinnhold per 100g

Energi 420kJ/100kcal
Fett 1.5 g
hvorav mettet fett 0.2 g
Karbohydrat 8.0 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Fiber 1.5 g
Protein 14 g
Salt 0.5 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.