Anas Al Sabbagh

Quality Assurance Manager

Hvilken bakgrunn har du som gjorde deg aktuell til stillingen?

Bachelorgrad i Industriell kjemi og 10 års erfaring fra kvalitetssikring og mattrygghet.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Findus?

Findus er et velkjent, flerkulturelt firma med en ambisiøs profil i matindustrien i Norge. Etter november 2015 har Findus blitt mer internasjonalt.

Hvilke arbeidsoppgaver har du i stillingen og hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut?

Det finnes ikke noe som kalles typisk arbeidshverdag i min stilling. Arbeidet i Findus har en positiv variasjon som gjør mitt daglige arbeid veldig spesielt og spennende. Jeg leser gjennom og godkjenner spesifikasjoner til ferdige produkter, og behandler alle henvendelser og reklamasjoner som kommer fra kundene og forbrukerne våre.

Er det noe Findus Norge gjør innen ditt fagfelt som er verdt å få frem?

Hovedidé og fokus i Findus er at matsvinn i det norske samfunnet bør reduseres. I Norge bor det ca. 5 millioner mennesker som forbruker mat til 7 millioner. For å oppnå målet vårt, er vi i Findus opptatt av å konsentrere oss om bærekraftige løsninger som sikrer kvalitet og vekst samtidig.

Hva er spesielt bra med å jobbe hos Findus Norge?

Inkluderende arbeidsmiljø, effektivt samarbeid og team work er bl. a. de beste tingene som man kan finne med å jobbe hos Findus Norge.

Hvilken av våre 8 verdier brenner du mest for?

«Vi er lagspillere med entreprenørspirit». I kvalitetsfaget står vi overfor problemer og komplikasjoner hver dag, og dette krever at vi analyserer hele prosessen for å finne tilstrekkelige løsninger til problemene. Jeg prøver å gjøre arbeidshverdagen enklere og mer effektiv for mine kolleger og meg selv.

Kan du si noen ord om hvem du er utenfor jobb?

Jeg elsker å gå på tur og i tillegg er jeg en lesehest. Jeg elsker å lese bøker og artikler om politikk, ledelse og business administrasjon. Det er ikke noe bedre enn en god bok etter en lang tur i naturen.