Trine Herjuaune

Salgskonsulent, storhusholdning

Hvilken bakgrunn har du som gjorde deg aktuell til stillingen?

Jeg hadde 20 års erfaring i bransjen og kjente kundegruppen fra før. I tillegg har jeg hele tiden vist til gode resultater og hadde en godt rykte ute blant mine kunder og grossister.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Findus?

Det er viktig for meg å jobbe innen en merkevarebedrift, der kvalitet og troverdighet er viktig. Findus er nettopp dette.

Hvilke arbeidsoppgaver har du i stillingen og hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut?

Min oppgave er å besøke storhusholdningskunder. Det spenner seg fra institusjoner, hotell, kaféer, Fast Food-kantiner og servicemarkedet. Ut fra den reiseruten jeg selv har utarbeidet, reiser jeg rundt og presenterer nyheter, sørger for at kundene velger Findus-produkter, presenterer kampanjer, får våre varer inn i plankjøpet til kundene. Videre kommer jeg med serveringsforslag og forteller om korrekt tilberedning av produktene våre.

Jeg snakker også en del om Findus sitt fokus på bærekraft, merking og miljø. Jeg arrangerer også temadager hos enkelte kantiner der fokuset gjerne er på våre vegetarprodukter. Vi har mange kjedekampanjer som må følges opp og presenteres for de ulike grupperingene. Grossistoppfølging er også en del av hverdagen, og her sørger jeg for at min grossist har riktig mengde varer lager og samt god rullering.

Videre snakker jeg med de ulike kjedeansvarlige i mitt distrikt slik at jeg til enhver tid er oppdatert på nye kunder i markedet. Jeg har et budsjett å følge og det er derfor viktig å hele tiden tenke løsninger slik at målene Findus og jeg selv har satt seg, blir nådd. Arbeidsdagene mine starter med gjennomgang av mail, kjøre kjøpsstatistikk for mine planlagte kunder, pakke med meg eventuelle vareprøver, for så å reise ut for å besøke mine 5-8 kunder/grossister som står på dagens reiserute. Skal jeg i utkantene av distriktet blir det ofte lange dager der overnatting påregnes.

Er det noe Findus Norge gjør innen ditt fagfelt som er verdt å få frem?

Findus Norge har en sterk merkevare blant mine kunder. Vi står for kvalitet, troverdighet og bærekraft samt at vi er innovative.

Hva er spesielt bra med å jobbe hos Findus Norge?

Det at vi har en troverdighet ute hos kunder og en merkevare alle kjenner til og som står for kvalitet. I tillegg har jeg en selvstendig jobb som innebærer mye ansvar. Jeg har hele tiden mulighet til å påvirke min egen hverdag og ikke minst muligheter for å utvikle meg selv.

Hvilken av våre 8 verdier brenner du mest for?

Det er vanskelig å velge, så det må bli flere. Vi har lidenskap for vår merkevare og er stolte av maten vi produserer; Vi er ansvarlige; Vi er sentrale og lokale; Vi jobber alltid for å forbedre oss.

Kan du si noen ord om hvem du er utenfor jobb?

Utenfor jobb har jeg et aktivt liv. Jeg har en datter som er veldig aktiv i idrettsmiljøet og satser innen sin gren. Det krever mye oppfølging. Jeg er i tillegg med i styret i klubben hennes og får gleden av å følge opp og legge til rette for mange flotte barn og ungdom. Selv er jeg instruktør på et treningssenter og har holdt på med dette i mange år. Jeg elsker å være ute, så jeg benytter enhver anledning til å gå i fjellet, både sommer som vinter. Med den hverdagen jeg har på jobb er det utrolig viktig å ha fokus på sin egen helse og form. Jeg har tatt kostveileder-utdanning for øke min fagkompetanse hos våre kunder. Kosthold, livsstil og trening er noe jeg brenner for.