Fiskenuggets Wok Classic Rice Bowl 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Fiskenuggets Wok Classic Rice Bowl 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

4 
porsjoner
 
kokt ris
100 
gr
 
rødkål
1 
ss
 
eddik
½  
ss
 
sukker
0,25 
ts
 
salt
3 
ss
 
soya
1 
ss
 
riseddik eller balsamicoeddik
1 
ss
 
fiskesaus
1 
ss
 
sukker
1 
ts
 
sesamolje
1 
ts
 
hakket rød chili, eller chiliflak
2 
ss
 
olje
1 
potte koriander
4 
ss
 
kimchi-majones eller annen kald saus

Slik gjør du

  1. Slå på ovnen og tilbered fisken som vist på pakken. Kok risen.
  2. Skjær rødkålen i tynne skiver, masser inn eddik, sukker og salt.
  3. Legg ris i bunnen. Legg wokgrønnsakene og rødkålen i forskjellige hauger på risen. Skjær fisken i mindre biter og legg på toppen. 
  4. Serveres med kimchimajones og hakket koriander.
  5. Bland ingrediensene til sausen. Varm opp oljen på høy varme i wok eller stekepanne.  Stek grønnsakene i ca. 5–6 minutter. Reduser varmen, tilsett sausen og varm opp.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften