Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med Cæsarsalat og pannestektesmåpoteter

Antall porsjoner
2

Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med Cæsarsalat og pannestektesmåpoteter

Antall porsjoner
2

Ingredienser

400 
gr
 
små poteter med skall
1/2 
granateple
Salatblanding som Hjertesalat, baby leaf, romano e.l.
30 
gr
 
smør
50 
gr
 
majones
0,5 
dl
 
fløte
60 
gr
 
parmesan
1 
fedd
 
hvitløk
1 
potte dill
1 
ts
 
dijonsennep
½  
ss
 
sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisningen på pakken.

  2. Strø over hakket dill og revet parmesan ved servering.

  3. Kok potetene i saltet vann, hell av vannet og stek potetene brune i litt smør.

  4. Skyll salaten og riv den i biter.

  5. Rør sammen dressingen med majones, fløte, presset hvitløksfedd, dijonsennep, sitronsaft, hakket dill og smak til med salt og pepper.

  6. Vend salaten i dressingen og riv over parmesanen og strø over granateplekjernene og server med fisken.

Serveringstips

Tips! Stekt bacon i terninger som ekstra topping passer utmerket til denne retten.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften