Glutenfriefiskepinner i briochebrød med løk og sopp

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Glutenfriefiskepinner i briochebrød med løk og sopp

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

100 
gr
 
østersskiver
2 
stk
 
sjalottløk
2 
ss
 
smør
1 
ss
 
olje
3 
ss
 
sriracha-saus
Salt og pepper
1 
ss
 
smør
4 
stk
 
briochebrød
Rødbetskudd

Slik gjør du

  1. Stek brioche-brødet i smør. Tilsett litt av soppblandingen og sausen. Legg fiskepinnen i brødet og topp med resten av soppblandingen og rødbetskudd.

  2. Riv eller del østersskivene. Skrell sjalottløken og skjær den i skiver. Stek i smør og olje til den får en fin farge, smak til med salt og pepper.
  3. Tilbered fiskepinnene i henhold til pakken.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften