Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med rotmos og pannestekte aspargesbønner

Antall porsjoner
2

Kapteinens Fylte med ost og skinke servert med rotmos og pannestekte aspargesbønner

Antall porsjoner
2

Ingredienser

1 
pose
 
50 
gr
 
smør
15 
gr
 
smør
1 
dl
 
melk
2 
ss
 
ristede pinjekjerner
Salt og pepper
1 
sjalottløk, finhakket

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisningen på pakken.

  2. Legg rotgrønnsakene i en kasserolle med vann, sørg for at de er dekket med vann. Kok opp og la det småkoke i ca. 15 min. Hell av vannet og bland med en stavmikser eller i en foodprosessor.
  3. Tilsett 50 g smør og 1 dl melk eller fløte, smak til med salt og pepper.
  4. Stek grønne bønner og sjalottløk i litt smør i ca. 5 minutter til de er gjennomvarme.

  5. Dryss litt ristede pinjekjerner over ved servering.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften