Sprø fisk(F&C) med wok og klassisk risbolle 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Sprø fisk(F&C) med wok og klassisk risbolle 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

1 
pakke
 
Fish Crisp Gourmetfileer
4 
porsjoner
 
kokt ris
100 
gr
 
rødkål
1 
ss
 
eddik
½  
ss
 
sukker
0,25 
ts
 
salt
3 
ss
 
soya
1 
ss
 
riseddik eller balsamicoeddik
1 
ss
 
fiskesaus
1 
ss
 
sukker
1 
ts
 
sesamolje
1 
ts
 
hakket rød chili, eller chiliflak
2 
ss
 
olje
1 
potte koriander
4 
ss
 
kimchi-majones eller annen kald saus

Slik gjør du

  1. Serveres med kimchimajones og hakket koriander.

  2. Skjær rødkålen i tynne skiver, masser inn eddik, sukker og salt.
  3. Slå på ovnen og tilbered fisken som vist på pakken. Kok risen.
  4. Legg ris i bunnen. Legg wokgrønnsakene og rødkålen i forskjellige hauger på risen. Skjær fisken i mindre biter og legg på toppen.
  5. Bland ingrediensene til sausen.
    Varm opp oljen på høy varme i wok eller stekepanne. 
    Stek grønnsakene i ca. 5–6 minutter. Reduser varmen, tilsett sausen og varm opp.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften