Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og ovnsbakte grønnsaker

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og ovnsbakte grønnsaker

Gjør det enkelt - lag fisk og grønnsaker i ovnen! En smakfull italiensk saus følger med fisken og passer perfekt sammen ovnsbakte grønnsaker. Og det beste: alt kan lages i samme form!

 Se flere oppskrifter her!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

10 stk 
cherrytomater
2 stk sjalottløk
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1/2 stk 
squash
1/2 sitron
2 
ss 
Persilja

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210º C. Ta fisken, med sausen oppå, ut av emballasjen og legg midt i en ildfast form (ha god plass på hver side av fisken). Sett formen på rist midt i ovnen, og stek i ca. 20 minutter.

  2. Mens fisken forsteker i ovnen kutter du opp alle grønnsakene i mindre biter. Del sitronen opp i båter. 

  3. Ta den ildfaste formen ut av ovnen og fordel grønnsaker og sitron rundt på hver side av fisken. Dryss over persille og litt salt og pepper. Stek videre i ca. 20 minutter, til fisken har blitt gyllen på toppen og grønnsakene ser ferdige ut.  

  4. Ta formen ut av ovnen og plukk vekk sitronbåtene. Server gjerne med godt brød eller kokt fullkornspasta. Håper det smaker!

Serveringstips

Bruk de urtene du har, f.eks basilikum, oregano eller timian. Har du ikke frosne eller ferske urter, kan du fint bruke tørkede. 

Server gjerne med godt brød eller kokt fullkornspasta.  


Se her for mer inspirasjon og flere oppskrifter!