Fiskekaker og grønnsaksfries med remulade

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fiskekaker og grønnsaksfries med remulade

Fiskekaker og sprø grønnsaker på 1-2-3!

Skikkelig digge og sprø grønnsaker, servert med fiskekaker og remulade - en superenkel og god middag, ferdig på kort tid! 

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk
 fiskekaker
1 
pakke
 remulade (eller se tips)
Sitron 

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225°C. Fordel grønnsaksfries utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter i varmluftsovn og 10-12 minutter med over- og undervarme.  
  2. Varm fiskekakene i en stekepanne, følg tilberedningsanvisning på pakken. 

  3. Server sprø grønnsaksfries med fiskekaker og remulade - enkelt og greit! God middag!

Serveringstips

Vil du lage hjemmelagde fiskekaker selv kan du bruke vår enkle oppskrift. 

En rask og lettlaget remulade lager du selv ved å blande like deler majones og agurkmiks. Ha litt hakket persille om du vil.