Syltet rødløk

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad
Syltet rødløk

Syltet rødløk er skikkelig godt kan brukes til mye forskjellig! Syltet rødløk kan brukes til både fisk, kjøtt eller på brødskiva.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk 
rødløk
1 
dl 
eplecidereddik
2 
dl 
sukker
3 
dl 
vann

Slik gjør du

  1. Skrell og del rødløken i to. Skjær den i tynne skiver.

  2. Kok opp en lake med eddik, sukker og vann.

  3. Ta av platen når sukkeret er oppløst.

  4. Ha løken i laken og rør godt.

  5. Avkjøl og ha alt i tette glass. 

    Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet.

Serveringstips

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften