Syltet rødløk

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad
Syltet rødløk

Syltet rødløk er skikkelig godt kan brukes til mange forskjellige retter. Syltet rødløk er godt til både fisk, kjøtt eller på brødskiva.

Hvis du er usikker på hva du kan spise syltet rødløk til, bør du ta en kikk på denne oversikten over middager med syltet rødløk.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk 
rødløk
1 
dl 
eplecidereddik
2 
dl 
sukker
3 
dl 
vann

Slik gjør du

  1. Skrell og del rødløken i to. Skjær den i tynne skiver.

  2. Kok opp en lake med eddik, sukker og vann.

  3. Ta av platen når sukkeret er oppløst.

  4. Ha løken i laken og rør godt.

  5. Avkjøl og ha alt i tette glass. 

    Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet.

Serveringstips

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Veldig god
    Enkel og god oppskrift. Ble enda bedre etter noen dager i kjøleskapet!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.