Grillet torsk surret i aubergine

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Grillet torsk med smak av sommer

Saftig torskefilet surret i aubergine servert med urter og chili, og en digg paprikahummus.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

1 
pakke
 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
Salt og pepper
2 
ss
 
olje
1 
stk
 
aubergine i skiver
2 
ss
 
dill, hakket
2 
ss
 
chili, hakket
Grillspyd
Paprikahummus:
200 
gr
 
grillet paprika
200 
gr
 
kikerter
1 
fedd
 
hvitløk
1-2 
ts
 
chili, hakket
1 
ss
 
crème fraîche
Salt og pepper
1-2 
ts
 
limejuice

Slik gjør du

  1. Tin torsken og pensle med olje. Ha over salt og pepper.

  2. Salt aubergine-skivene og la dem hvile på et fat i 10 minutter.

  3. Press skivene lett og dryss over dill og chili. Rull deretter skivene rundt torsken og fest på et grillspyd.

  4. Grill til du har en kjernetemperatur på ca 52°C.

  5. Paprikahummus: Bland sammen paprika, kikerter, hvitlølk, chili, crème fraîche og smak til med salt, pepper og limejuice.

Serveringstips

Server gjerne med en god olivenolje!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften