Ingredienser
Salt og pepper
2
ss
olje
1
stk
aubergine i skiver
2
ss
dill, hakket
2
ss
chili, hakket
Grillspyd
Paprikahummus:
200
gr
grillet paprika
200
gr
kikerter
1
fedd
hvitløk
1-2
ts
chili, hakket
1
ss
crème fraîche
Salt og pepper
1-2
ts
limejuice
Slik gjør du
Tin torsken og pensle med olje. Ha over salt og pepper.
Salt aubergine-skivene og la dem hvile på et fat i 10 minutter.
Press skivene lett og dryss over dill og chili. Rull deretter skivene rundt torsken og fest på et grillspyd.
Grill til du har en kjernetemperatur på ca 52°C.
Paprikahummus: Bland sammen paprika, kikerter, hvitlølk, chili, crème fraîche og smak til med salt, pepper og limejuice.
Serveringstips
Server gjerne med en god olivenolje!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften