Ingredienser
Slik gjør du
Sett ovnen på 150 grader.
Del tomatene i fire og legg på et bakepapirkledd stekebrett. Ringle over olje og balsamico, og strø over salt og pepper. Sett inn i ovnen og la stå i 30–40 minutter.
Legg tinte torskefileter i en ildfast form og ha på litt salt og pepper. Sett inn i ovnen sammen med tomatene og stek i ca. 15 minutter. Er fisken frossen kan du tine den raskt i kaldt vann før du begynner med tomatene.
Stek grønnkålen i et par minutter og vend så inn spinaten. Salte og pepre og la steke et par minutter til.
Bland sammen ingrediensene til safransmajonesen. Pass på så du bare får med det oransje fra appelsinskallet, og ikke det hvite (dette smaker bittert).
Legg opp grønnkål- og spinatblaning på et fat. Del torsken i mindre biter og spre ut på fatet sammen med tomatene. Pynt med klatter av safransmajones og topp gjerne med fersk dill eller timian.
Serveringstips
Server med poteter om du ønsker å ha dette som en hovedrett.