Vegetar-quesadilla

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Enkel og god quesadilla med bønner

Med denne oppskriften lager du enkelt og raskt vegetar-quesadilla!

Vil du ha quesadilla med kjøtt kan du fint bytte ut bønneblandingen med kyllingfilet eller en pakke kjøttdeig

Server gjerne med syltet rødløk, salsa, koriander og guacamole!


Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
erte- og bønnemix
1 
pakke
 
tacokrydder
100 
gr
 
revet ost
4 
stk
 
hvetetortillas
2 
dl
 
salsa
Olivenolje, til steking

Slik gjør du

  1. Varm 1 ss olje i en stekepanne og ha i posens innhold. Stek på høy/middels varme i 5-6 minutter. Rør jevnt underveis. Tilsett tacokrydder.
  2. Når bønneblandingen er ferdig stekt, tilsetter du salsaen.
  3. Legg en tortilla i en stekepanne. Spre bønneblandingen utover i et tynt lag og ha rikelig med ost på. Legg en ny tortilla på som "lokk".
  4. Stek på begge sider til de blir lett gylne og osten har smeltet.
  5. Del i porsjonsstykker og server med guacamole og salsa. Topp gjerne med syltet rødløk og koriander.

Serveringstips

Enkel guacamole lager du slik:
Del opp avokado og ha over i en bolle. Finhakk 1 fedd hvitløk og ha i sammen med avokadoen. Mos med en gaffel og smak til med salt, pepper og litt limesaft.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften