Wrap med fiskepinner og sprø grønnsaker

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Wrap med fiskepinner og sprø grønnsaker

Barnas favorittwrap med fiskepinner og sprø grønnsaker. Varier grønnsakene etter hva som er favorittene hjemme hos dere. Og du - dette er absolutt en fullverdig middag for de voksne i hus også!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
fullkornwraps eller vanlige lomper
1-2 
stk 
finstrimlede gulrøtter
0,5 
stk 
finstrimlet agurk
1 
stk 
crispysalat
ketchup eller tacosaus
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. Fiskepinnene kan også grilles! Følg med underveis og sjekk at fiskepinnene er gjennomvarme før servering. 

  2. Finstrimle gulroten og agurken, og riv opp salaten i biter. 

  3. Varm lefsene og fyll med grønnsaker og fiskepinner. Topp med sausen barna og du liker. Enkelt og veldig godt!

Serveringstips

For de voksne kan det kanskje friste med mango, avokado og syltet rødløk i wrapsene? Eller en chillidressing med litt futt i!