
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Barnas favorittwrap med fiskepinner og sprø grønnsaker. Varier grønnsakene etter hva som er favorittene hjemme hos dere. Og du - dette er absolutt en fullverdig middag for de voksne i hus også!
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
- Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 
- Finstrimle gulroten og agurken, og riv opp salaten i biter. 
- Varm lefsene og fyll med grønnsaker og fiskepinner. Topp med sausen barna og du liker. Enkelt og veldig godt! 
Tip!
- For de voksne kan det kanskje friste med mango, avokado og syltet rødløk i wrapsene? Eller en chillidressing med litt futt i! 
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1 
pakke
 Våre beste fiskepinner
1 
pakke
 fullkornwraps eller vanlige lomper
1-2 
stk
 finstrimlede gulrøtter
0,5 
stk
 finstrimlet agurk
1 
stk
 crispysalat
ketchup eller tacosaus
salt og pepper







