Del
Del dette produktet

Pytt i panne original

{D9BBD162-61AB-446F-BE42-A6DCBB761331}

PYTT I PANNE er en tradisjonsrik rett. Man brukte det man hadde tilgjengelig av kjøtt og poteter, skåret opp i fine biter. Poteter var alltid basis og resultatet ble alltid tomme tallerkener!

Vi har fulgt tradisjonen, og benytter selvsagt gode poteter som hovedingrediens. For at du skal finne din favoritt kan du velge mellom flere varianter med ulike ingredienser som storfekjøtt, smårettbacon, røkt pølse eller Jarlsbergost.

Om du velger å spise pytten din med speilegg, tyttebær eller ketchup er opp til deg. Resultatet blir uansett et enkelt, realt måltid som du rett og slett blir god og mett av.

Slik tilbereder du

Retten blir best når den tilberedes i stekepanne.

I STEKEPANNE
1. Fres litt olje eller margarin i en stekepanne. 
2. Tilsett pytten og stek på middels varme i 5-7 minutter. Rør om av og til. 

I MIKRO
1. Legg den dypfryste pytten på en tallerken eller i en skål med lokk. 
2. Varm på full effekt i 6-7 minutter. Rør om etter halve tiden. 


Ingredienser

Friterte potetterninger 61 % (potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker), løk 20 %, karbonadekjøtt 15 %, (storfekjøtt, skummet melk, potet, rapsolje, løk, potetmel, salt og krydder), sukker, salt, oksebuljong (oksebuljong, salt, sukker, løk, løpstikke, rapsolje) og krydder.


Næringsverdi per 100g

Energi 570kJ/140kcal
Fett 5.0 g
hvorav mettet fett 0.6 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 2.0 g
Fiber 2.5 g
Protein 5.0 g
Salt 1.0 g

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*