Wok

Alle våre wok-blandinger er laget av friske, fargerike og sprø grønnsaker som enkelt gjør middagen både litt sunnere og mer spennende! De fleste grønnsaker kan egentlig wokes, men hva passer egentlig sammen, og til hva? Klikk deg videre på den wokmiksen som frister mest, eller finn mer informasjon nedover.

Se her for mer inspirasjon og oppskrifter med wok!

9 produkter

Findus wok grønnsaksblandinger er komponert for å smake like godt som basis til en asiatisk rett, som tilbehør til ditt favorittprotein eller bare akkurat slik det er, om du vil ha en vegansk rett. Grønnsakswok er veldig enkelt å lage hvis du vil ha vegetarmat til middag; sjansen er stor for at ingen vil savne kjøttet!

Findus sprø wok-grønnsaker er perfekte å ta rett ut av fryseren og tilberede med en gang – vips så har du en god middag klar for servering til sultne mager. Sjekk ut de ulike wok-posene våre ovenfor – du finner dem i frysedisken! Se her for tips om hvordan du enkelt lager wok, og blant våre wok-oppskrifter kan du hente inspirasjon til hva du kan lage til middag på et blunk.