Cæsarsalat med frøbakt fisk og granateple

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Cæsarsalat er en favoritt hos mange, men har du prøvd å bytte ut kylling med fisk?

Vår frøbakte fiskefilet passer perfekt i cæsarsalat!

Er du på jakt etter middag med granateple? Det setter en ekstra piff på cæsarsalaten!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Ingredienser

Salatmiks som hjertesalat, babyleaf, romanosalat
1/2 
stk
 
granateple
50 
gr
 
parmesan
1 
dl
 
majones
1 
dl
 
lettømme
1 
fedd
 
hvitløk
Frisk dill
Dijonsennep
Sitron
2.5 
dl
 
Salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Vask salaten og riv den i biter.

  3. Lag en dressing med majones, lettrømme som smakes til med 1 fedd finhakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper og frisk hakket dill. Bland dette sammen med salaten og legg den opp på et fat.
  4. Bryt den stekte fisken i mindre biter og topp salaten med revet parmesan og granateplekjerner.

Serveringstips

Hjemmelaget aioli lager du slik:
3 eggeplommer, 2 dl nøytral olje i tynne stråle inn i eggene i en miksmaster.
Smak til med litt hakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, revet parmesan og eventuelt mere salt. Tynnes ut med litt vann hvis den er for tykk!
Sprøstekt bacon som ekstra topping passer utmerket i denne salaten!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften