Mandelpotetmos

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Slik lager du mandelpotetmos

Ovnsbakt rosenkål er lettvint og smakfullt.

Med olje, salt, pepper og hvitløk blir rosenkålen skikkelig god!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

600 
gr
 
mandelpotet
2-3 
dl
 
kremfløte (melk og matfløte kan også brukes)
40-50 
gr
 
smør
Salt
Pepper

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og del dem i to.
  2. Ha i en kjele med vann, kok opp og la småkoke til de er møre. Sjekk ved å stikke en gaffel i.
  3. Hell av vannet og mos med en stapper eller kraftig visp sammen med kremfløte og klatter av smør.
  4. Smak til med salt og pepper.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften